0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
radantis farkı nere cıktı derseniz .. italyanlar yıllarca hep kötü kopekleri itelemisler radantis te bızım tr ye guzel kopeklerinin yavrularından gönderınce aradaki fark bize uçurum geldı ve öylede bırkac radantis izledim cok güzel birer makinalar yanlız radantisi keklıkte nasıl olur? ben notu culluk değil keklıge göre verdimden hayırlısı..ilerde onuda deneriz.
Zaten emin olun Radentis ler hiç keklik avında denenmemiştir,ilk deneyip not verecek sizler olacaksanız.Yunanistanda ,Arnavutlukta hiç kuulanılmıyordur belkide köpek alacaklar siz denedikten sonra aydınlanırlar.Kardeşim hangi köpek olursa olsun yumuşak meralara alışmış diyelimki çulluk avı yapmış sezonda bir kez kekliğe anadoluya gitmiş sonra ayağı patlamış.Değerlendirme bu mudur.Kusura bakmayın bu yorumlara saygı duyamıyorum.Ancak bir sezon anadoluda av yaptıktan sonra bakın bakalım patlama çatlama var mı.Genelde setterlerin gittiği avlar belli.Setter den memnun olmayanlar bu avlar için tercihlerini continental ırklarda kullanabilirler,böylece çok bilgi sahibi olmadan burada yorum yazmak zorunda kalmazlar.